PARDOSELI INTERIOR VOLEI

Sistem combinat ELASTIFLEX

Numarul mare de sarituri, pasi laterali si cazaturile extrem de dese pe care le fac sportivii, pot cauza accidentari datorita suprasolicitarii. Pentru a preveni astfel de accidentari, o suprafata de sport trebuie sa asigure o buna absorbtie a socurilor si un coeficient corespunzator de frecare.

Pardoselile sportive Elastiflex, cu elasticitate combinata, sunt formate din doua straturi interconectate de placaj phenolic, insurubate si lipite impreuna:

 • Stratul superior, MONDOFLEX,este creat din cauciuc natural vulcanizat si calandrat, instalat la suprafata;
 • Partea inferioara a sistemului ELASTIFLEX se caracterizeaza prin suporturi elastice speciale patentate cu un design de trunchi de con. Suporturile covorului de cauciuc au capacitatea sa absoarba chiar si cel mai violent impact si sa revina la pozitia initiala datorita camerei interioare cu aer.

Suporturile elastice sunt fixate in conformitate cu un aspect special conceput pentru a asigura uniformitatea raspunsului pe intreaga suprafata.

Sistem poliuretanic Stobigym 9 mm

Sistemul de pardoseala poliuretanica Stobigym de 9 mm este un system de vopsea poliuretanica care se aplica peste un strat de shock-pad de 7 mm. Datorita compozitiei elastice, sistemul Stobigym 9 asigura un comfort sporit, o saritura a mingii eficienta si o absorbite a socurilor care asigura o calitate desavarsita a jocului de tenis.

Sistemul poliuretanic Stobigym este un system care se aplica usor si are de-a lungul timpului o mentenanta scazuta.

Cauciuc MONDOFLEX II

Acest tip de pardoseli sportive indoor, din cauciuc, cu elasticitate in punct, este recomandat pentru utilizarea multifunctionala la orice nivel de performanta (incepatori, antrenament si competitie), deosebit de potrivite pentru competitiile la nivel inalt .

Mondoflex II este  alcatuit din trei straturi alaturate cu o grosime constanta:

 • Cele doua straturi superioaresunt facute fiecare din cauciuc vulcanizat si embosat cu incarcaturi minerale, stabilizatori si pigmenti de culoare. Primul strat ofera proprietatile suprafetei, este usor embosat pentru anti-alunecare, anti-reflexie si marmorizat. Rigiditatea si distribuirea sarcinilor potrivite sunt oferite de al doilea strat de cauciuc, de asemenea vulcanizat.
 • Stratul inferioreste fabricat din spuma poliuretanica expandata si asigura cerintele tehnice precum: rezistenta la impact, diferentierea raspunsul biomecanic in functie de tipul de presiune generata de atlet, rezistenta la alunecare si absorbtia acustica.

Grosimea totala a produsului poate fi crescuta prin aplicarea dedesubt a unui covor de EVERLAY de 1,2 sau 4 mm, care pe langa cresterea gradului de confort, asigura si o bariera de vapori.

Mondoflex II este un produs certificat Greenguard Gold, care atesta non-toxicitatea lui si parametri ridicati de ecologicitate

PARDOSELI EXTERIOR VOLEI

Cauciuc prefabricat Sportflex

Covorul de cauciuc Sportflex, este o pardoseala sportiva , dedicata practicarii activitatilor multisport in aer liber.

Acest produs este prefabricat si are o structura speciala de celule inchise facuta din cauciuc si aditivi minerali.

Materialul folosit pentru fabricarea acestui covor de cauciuc este destinat sporturilor cu suprafata in relief avand baza unui cauciuc poliizoprenic special, minerale si pigmenti, calandrata si vulcanizata in role de grosimi si formate adecvate.

Covorul de cauciuc Sportflex, are o excelenta rezistenta si durabilitate si este usor de intretinut. Gama diversa de culori, in care este disponibila, a fost proiectata sa reziste diferitelor conditii climaterice precum si razelor UV.

In comparatie cu alte solutii in pardoseli sportive existente pe piata, Sportflex ofera urmatoarele avantaje:

 • Costuri scazute ale ciclului de viata;
 • Nu se aplica nici un invelis;
 • Rezistent la pete;
 • Usor de reparat;
 • Antibacterian si antimicrobian.

Acest covor de cauciuc poate fi fabricat in grosimi diferite in functie de alegerea clientului: 4,5 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm.

Sportflex este un produs certificat Greenguard Gold, care atesta non-toxicitatea lui si parametri ridicati de ecologicitate

Stobitan P16

Stobitan P16 este un sistem de pardoseli sportive, de tip tartan, turnat la fata locului si recomandat pentru amenajarea terenurilor sportive de exterior.

Grosimea totala a stratului de tartan este de 16 mm:

 • primul strat fiind de 8 mm din granule de cauciuc reciclat;
 • al doilea strat de 8 mm din granule de cauciuc EPDM.

Aceste pardoseli sportive de exterior beneficiaza de agrementari pentru desfasurarea de competitii la nivel national, fiecare suprafata sportiva fiind turnata strat dupa strat pentru a raspunde cerintelor tuturor tipurilor de sport.

Stobiplay

Stobiplay este un sistem de pardoseli sportive, de tip tartan, turnat la fata locului si recomandat pentru amenajarea terenurilor sportive de exterior.

Grosimea totala a stratului de tartan este de 8-10 mm realizat exclusiv din granule EPDM mixate cu un adeziv poliuretanic.

Solicită o ofertă

Cladirea Romital Center Strada Banu Antonache nr. 45-47, et.1, ap.4, Sector 1, Bucuresti