FOTBAL

Cotație de preț

Dacă ai un spațiu și vrei să îl transformi într-un teren de sport, află valoarea proiectului tău. Obține o cotație de preț în maxim 2 ore.


MONOFIBRE 4NX

MONDO propune ultima generatie de gazon sintetic 4NX. Cu o structura semiconcava a firului si cu nervuri asimetrice gazonul sintetic 4NX asigura un control al balonului excelent, o memorie dimenisonala la parametri inalti, un confort ce permite o miscare Torsion fara a supune jucatorul la tensiuni asupra incheieturilor, ceea ce imbunatateste capacitatile sportive ale jucatorului.

Cu o rezistenta mare la uzura a firului, sistemul 4NX face ca terenul sa reziste mult mai mult decat un gazon conventional, cu costuri de intretinere incomparabil mai mici.

Backingul gazonului Mondo este din poliuretan si spre deosebire de gazoanele sintetice cu backing din latex au urmatoarele avantaje:

 • poliuretanul nu se faramiteaza si nu se degradeaza;
 • imbunatateste rezistenta la rupere;
 • nu isi pierde proprietatile din motive climatice sau din cauza trecerii timpului; testele au demonstrat ca si in conditii meteorologice extreme poliuretanul va ajuta covorul de gazon artificial sa reziste mai mult;
 • este 100% reciclabil, ecologic si nu polueaza;

Gazonul sintetic Monofibre 4NX poate fi fabricat in diferite inaltimi ale firului in functie de alegerea clientului: 40 mm; 45 mm; 50 mm; 60 mm.

Pentru jocul cu crampoane se foloseste doar gazonul artificial cu lungimea firului de 50 si 60 mm.

Sistemul de gazon 4NX este agrementat FIFA Pro pentru inaltimea firului de 50 si 60 mm.

Monofibre Saturn

Gazonul sintetic Monofibre Saturn este alcatuita din fibre monofilament, din polietilena, antiabrazive si extrem de rezistente la uzura, supuse la un tratament special anti-UV.

Gazonul artificial Monofibre Saturn este fabricat dintr-un strat dublu de polipropilena si acoperit cu poliuretan in conformitate cu cerintele FIFA ( Federatia Internationala de Fotbal). Acest produs poate fi fabricat in diferite inaltimi ale firului in functie de alegerea clientului: 40 mm, 45 mm, 50 mm si 60 mm.

Sistemul de gazon 4NX este agrementat FIFA Pro pentru inaltimea firului de 50 si 60 mm.

Sistemele de gazon Mondo au certificare Greenguard Gold, ce atesta non-toxicitatea lor si parametri ecologici extreme de ridicati.

Accesorii pentru sistemele de gazon sintetic

SHOCK PAD

Shock Pad-ul este un strat de baza elastic prefabricat, amortizant si drenant, care se foloseste in special atunci cand stratul suport al terenului de fotbal este compus din pietris si nisip. Este alcatuit din granule de cauciuc reciclate, complet acoperit cu polimeri speciali.
Acest substrat alcatuit din granule de cauciuc reciclate, conceput pentru amenajarea terenurilor de fotbal cu gazon sintetic, este disponibil in grosimi de 12, 17 si 23 mm. La dimensiunile de 17 si 23mm acesta este fiind prevazut cu caneluri care faciliteaza drenajul apei chiar si in timpul ploilor de intensitate puternica.

Avantajele utilizarii schock-pad-ului pentru gazonul artificial sunt:

 • Comportament biomecanic: absorbtie a socurilor, deformare pe verticala;
 • Performanta tehnica si sportiva ramane neschimbata in timp;
 • Sistem de drenaj orizontal;
 • Mentinere umiditatii pe suprafata de joaca in mod constant;
 • Instalare usoara, nu genereaza reziduuri si este ecologic;

GRANULE DE UMPLERE ECOFILL

ECOFILL este un material performant pentru umplerea gazonului care consta in granule termoplastice (verde si/sau maro) din cauciuc pur,curat si cauciuc pe baza de poliolefina.
Acest material de umplere al gazonului sintetic detine toate proprietatile pamantului natural de la siguranta cuantificabila la standardele de performanta.
In comparatie cu materialele din cauciuc traditional SBR, granulele ECOFILL aduc urmatoarele beneficii gazonului sintetic:

 • elasticitatea controlata – asigura performanta sportive, siguranta si protectia atletilor;
 • respecta principalele standarde internationale;
 • raspuns biomecanic cu 70% mai micdecat la materialele de umplere traditionale din cauciuc reciclat (SBR). Raspunsul biomecanic excesiv, in cazul materialele de umplere traditionale din cauciuc reciclat (SBR), poate exercita presiune suplimentara asupra muschilor si incheieturilor atletilor si poate duce la oboseala prematura;
 • vibratii de frecventa cu 80%mai scazuta fata de umplutura traditionala din cauciuc reciclat (SBR);
 • cu 40% mai dens fata de umplutura traditionala din cauciuc reciclat (SBR),reducand tendinta de inundare si de blocare a sistemului de admisie al apei si tendinta de migrare a granulelor, oferind un teren mai uniform si mai stabil;
 • permite jucatorilor sa accelereze, sa pivoteze si sa faca miscari de tractiune si ale trunchiului cu valori similare celor facute pe gazon natural;
 • memorie dimensionala( puterea ridicata de amortizare si capacitatea de reintoarcere la dimensiunile originare);
 • forma compactaasigura o patrundere optima a crampoanelor;
 • granulele colorate usor vor retine mai putina caldurafata de granulele negre traditionale din cauciuc (SBR), imbunatatind perfomanta atletica;
 • 100% reciclabil. nu elibereaza substante volatile si nu produce mirosuri iritante, chiar daca este expus la caldura intensa ;

Solicită o ofertă

Cladirea Romital Center Strada Banu Antonache nr. 45-47, et.1, ap.4, Sector 1, Bucuresti