PARDOSELI AEROBIC

Parchet Mondoelastico

Sistemul de parchet sportiv profesionist oferite de MONDOELASTICO este considerat unul din cele mai performante sisteme de pardoseli din lemn sportive care asigura o performanta ridicata la alergare, saritura sau pivotare a sportivului. Cu un coefficient al absorbtiei socului de 59 % Mondoelastico este una din cele mai bune solutii pentru activitatile de aerobic.

Sistemul Mondoelastico ca tip de pardoseala sportiva din lemn, este format din doua straturi interconectate de placaj phenolic insurubate si lipite impreuna:

  • Suprafata prefinisata din fag, stejar sau artareste fixata de straturile de placaj si acoperita cu lac de inalta rezistenta;
  • Partea inferioara a sistemului se caracterizeaza prin suporturi elastice speciale, patentate cu un design de trunchi de con.

Suporturile au fost special proiectate pentru diferite sporturi, ele putand sa absoarba impactul si sa revina la pozitia originala datorita camerei interioare cu aer.

Suporturile elastice sunt fixate in conformitate cu un aspect special conceput pentru a asigura uniformitatea raspunsului pe intreaga suprafata.

Covor cauciuc MONDOFLEX

Acest tip de pardoseli sportive indoor, din cauciuc, cu elasticitate in punct, este recomandat pentru utilizarea multifunctionala la orice nivel de performanta (incepatori, antrenament si competitie), iar datorita confortului si a structurii sale este deosebit de potrivit pentru activitatile de aerobic. Mondoflex II este  alcatuit din trei straturi alaturate cu o grosime constanta:

  • Cele doua straturi superioaresunt facute fiecare din cauciuc vulcanizat si embosat cu incarcaturi minerale, stabilizatori si pigmenti de culoare. Primul strat ofera proprietatile suprafetei, este usor embosat pentru anti-alunecare, anti-reflexie si marmorizat. Rigiditatea si distribuirea sarcinilor potrivite sunt oferite de al doilea strat de cauciuc, de asemenea vulcanizat.
  • Stratul inferioreste fabricat din spuma poliuretanica expandata si asigura cerintele tehnice precum: rezistenta la impact, diferentierea raspunsul biomecanic in functie de tipul de presiune generata de atlet, rezistenta la alunecare si absorbtia acustica.

Grosimea totala a produsului poate fi crescuta prin aplicarea dedesubt a unui covor de EVERLAY de 1,2 sau 4 mm, care pe langa cresterea gradului de confort, asigura si o bariera de vapori. 

Mondoflex II este un produs certificat Greenguard Gold, care atesta non-toxicitatea lui si parametri ridicati de ecologicitate

Solicită o ofertă

Cladirea Romital Center Strada Banu Antonache nr. 45-47, et.1, ap.4, Sector 1, Bucuresti