PARDOSELI GIMNASTICA

Cauciuc MONDOFLEX II

Acest tip de pardoseli sportive indoor, din cauciuc, cu elasticitate in punct si cu o absorbtie a socurilor de 26 % este recomandat pentru utilizarea multifunctionala la orice nivel de performanta (incepatori, antrenament si competitie), deosebit de potrivite pentru antrenamentele de gimnastica.

Mondoflex II este  alcatuit din trei straturi alaturate cu o grosime constanta:

  • Cele doua straturi superioaresunt facute fiecare din cauciuc vulcanizat si embosat cu incarcaturi minerale, stabilizatori si pigmenti de culoare. Primul strat ofera proprietatile suprafetei, este usor embosat pentru anti-alunecare, anti-reflexie si marmorizat. Rigiditatea si distribuirea sarcinilor potrivite sunt oferite de al doilea strat de cauciuc, de asemenea vulcanizat.
  • Stratul inferioreste fabricat din spuma poliuretanica expandata si asigura cerintele tehnice precum: rezistenta la impact, diferentierea raspunsul biomecanic in functie de tipul de presiune generata de atlet, rezistenta la alunecare si absorbtia acustica.

Grosimea totala a produsului poate fi crescuta prin aplicarea dedesubt a unui covor de EVERLAY de 1,2 sau 4 mm, care pe langa cresterea gradului de confort, asigura si o bariera de vapori.

Mondoflex II este un produs certificat Greenguard Gold, care atesta non-toxicitatea lui si parametri ridicati de ecologicitate

Extreme 80, Mega 100

Produsele Extreme 80 si Mega 100 sunt produse de 8 respectiv 10 mm , de tip Covor PVC, de vinil, dedicat amenajarii suprafetelor multisport – Sali de sport cu diverse activitati. Datorita spumei poliuretanice care intra in compozitia acestor produse, aceste sisteme sunt printer cele mai bune solutii pentru activitatile de gimnastica, datorita gradului ridicat de absorbtie a socurilor, asigurand in acelasi timp si un confort ridicat si o protective pentru incheieturile sportivilor.

Avantajele utilizarii acestui produs sunt:

  • rezistenta la uzura si intretinere usoara pe intreaga suprafata datorita sistemul CLP utilizat care ofera acestei pardoseli sportive un strat superior din polimer;
  • stabilitate dimensionala pentru intreaga suprafata, stratul de mijloc fiind alcauitdin fibra de sticla.
  • O absorbtie ridicata a socurilor 34 % – 38 %

Solicită o ofertă

Cladirea Romital Center Strada Banu Antonache nr. 45-47, et.1, ap.4, Sector 1, Bucuresti