PARDOSELI FUTSAL

Sistem demontabil Fast Break System 2 laminat

Fast Break System 2 Laminat este un system de pardoseala alcatuit din placi de lemn acoperit cu finisaj din HPL laminat. Dalele de pardoseala sunt modulare si usor demontabile.

Special destinat si realizat in colaborare cu specialistii de la UEFA pentru competiile de FUTSAL de cel mai inalt nivel, sistemul a devenit suprafata oficiala de competitii international incepand cu 2010.

Suprafata laminata a sistemului Fast Break System 2 asigura o viteza a jocului la parametric inalti cat si un control maxim si consistent al mingii.

Elaborat impreuna cu specialistii de la Institutul de Biomecanica din Valencia, acest system ofera atat o saritura a mingii pe toata suprafata sistemului cat si o biomecanica excelenta a absobtiei socului.

Sistemul Fast Break System 2 laminat intruneste toate cerintele Standardului European EN 14904 in concordanta cu solicitarile Federatiilor Intarenationale de Specialitate.

Certificare UEFA pentru competitiile international de Futsal.

Cauciuc MONDOFLEX II

Acest tip de pardoseli sportive indoor, din cauciuc, cu elasticitate in punct si cu o absorbtie a socurilor de 26 % este recomandat pentru utilizarea multifunctionala la orice nivel de performanta (incepatori, antrenament si competitie), deosebit de potrivit pentru competitiile la nivel inalt de FUTSAL.

Mondoflex II este  alcatuit din trei straturi alaturate cu o grosime constanta:

  • Cele doua straturi superioaresunt facute fiecare din cauciuc vulcanizat si embosat cu incarcaturi minerale, stabilizatori si pigmenti de culoare. Primul strat ofera proprietatile suprafetei, este usor embosat pentru anti-alunecare, anti-reflexie si marmorizat. Rigiditatea si distribuirea sarcinilor potrivite sunt oferite de al doilea strat de cauciuc, de asemenea vulcanizat.
  • Stratul inferioreste fabricat din spuma poliuretanica expandata si asigura cerintele tehnice precum: rezistenta la impact, diferentierea raspunsul biomecanic in functie de tipul de presiune generata de atlet, rezistenta la alunecare si absorbtia acustica.

Mondoflex II este un produs certificat Greenguard Gold, care atesta non-toxicitatea lui si parametri ridicati de ecologicitate

Solicită o ofertă

Cladirea Romital Center Strada Banu Antonache nr. 45-47, et.1, ap.4, Sector 1, Bucuresti