PARDOSELI BOX

Cauciuc MONDOFLEX II

Acest tip de pardoseli sportive indoor, din cauciuc, cu elasticitate in punct, este recomandat pentru utilizarea multifunctionala la orice nivel de performanta (incepatori, antrenament si competitie), deosebit de potrivite pentru salile de antrenament de box, datorita gradului ridicat de aderenta.

Mondoflex II este  alcatuit din trei straturi alaturate cu o grosime constanta:

  • Cele doua straturi superioaresunt facute fiecare din cauciuc vulcanizat si embosat cu incarcaturi minerale, stabilizatori si pigmenti de culoare. Primul strat ofera proprietatile suprafetei, este usor embosat pentru anti-alunecare, anti-reflexie si marmorizat. Rigiditatea si distribuirea sarcinilor potrivite sunt oferite de al doilea strat de cauciuc, de asemenea vulcanizat.
  • Stratul inferioreste fabricat din spuma poliuretanica expandata si asigura cerintele tehnice precum: rezistenta la impact, diferentierea raspunsul biomecanic in functie de tipul de presiune generata de sportiv, rezistenta la alunecare si absorbtia acustica.

Grosimea totala a produsului poate fi crescuta prin aplicarea dedesubt a unui covor de EVERLAY de 1,2 sau 4 mm, care pe langa cresterea gradului de confort, asigura si o bariera de vapori.

Mondoflex II este un produs certificat Greenguard Gold, care atesta non-toxicitatea lui si parametri ridicati de ecologicitate

GYMFIT 50, 60

Gymfit 50 sau 60 este un sistem de pardoseli sportive, de tip Covor PVC, de vinil, dedicat amenajarii suprafetelor multisport – Sali de sport cu diverse activitati.

Avantajele utilizarii acestui produs sunt:

  • rezistenta la uzura si intretinere usoara pe intreaga suprafata datorita sistemul CLP utilizat care ofera acestei pardoseli sportive un strat superior din polimer;
  • stabilitate dimensionala pentru intreaga suprafata, stratul de mijloc fiind alcauitdin fibra de sticla.

Suprafata poroasa a acestor produse le fac ideale pentru salile de antrenament de box.

Solicită o ofertă

Cladirea Romital Center Strada Banu Antonache nr. 45-47, et.1, ap.4, Sector 1, Bucuresti